Uw eigen goud kopen en zelf beheren

Koop goud bij dtg-goudkopen.nl in Nieuw-Vennep

Gedrukt geld verliest geleidelijk zijn waarde. Wilt u uw verdiende kapitaal consolideren, dan is beleggen in een edelmetaal een zekere optie. Dit goed verliest namelijk nooit geheel zijn waarde. Sterker nog: in de geschiedenis is goud op de lange termijn alleen maar in waarde gestegen. Koopt u goud bij
Dtg-goudkopen.nl, dan wordt u eigenaar van een fysiek stuk goud. U houdt dit in eigen beheer, bijvoorbeeld in uw kluis in de bank. U heeft dus altijd toegang tot uw kapitaal.

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over dtg-goudkopen.nl?

Wij geven u graag meer informatie.
U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een informatiepakket aan te vragen, of om een digitale rondleiding te doen.

Goud is tastbaar vertrouwen

Normaal gesproken biedt niemand goud aan onder de beurswaarde. Op die regel is nu een tijdelijke uitzondering. De goudmijn Ruby Creek Resources heeft momenteel extra investeringsgeld voor een uitbreiding en voor overnames van andere mijnen. Om de concurrentie voor te zijn, bieden ze nu een deel van de toekomstige goudproductie voor een gereduceerde prijs. Dit heet een forward gold sale. U ontvangt het goud daardoor 10 maanden na aankoop. Voor uw geduld krijgt u 10% korting op uw aankoop. En stijgt de koers? Dan profiteert u van de extra waarde van het goud.