Over dtg-goudkopen.nl


DTG-goudkopen.nl werkt al een tijd op de internationale goudmarkt. Wij bieden al jarenlang fysiek goud aan via forward gold sale. In die tijd hebben wij vele klanten blij gemaakt met scherpgeprijst fysiek goud. Dit leveren wij altijd onder de huidige marktwaarde, omdat het direct uit de mijn komt. Via waardetransport wordt het bij u thuis geleverd, waar u het zelf kunt opslaan, of naar de bank laat brengen.

Goudstandaard

Wij werken samen met een vaste logistieke partner uit Heerhugowaard. Goudstandaard zorgt er keer op keer voor dat de goudbaren verzekerd en verzegeld worden afgeleverd op het adres naar uw keuze.

Verantwoord ondernemen: Jamii

Jamii is een Swahili term die zoiets betekent als: ‘in harmonie en dienend aan de gemeenschap’. De goudmijnen van onze partner Ruby Creek Resources houden zich aan de richtlijn. Dat betekent dat wij ons als collectief strikt houden aan de milieu- en mijnbouwwetten, maar waar mogelijk gaan we nog een stuk verder. Wij zijn immers te gast in het land, en willen dat de bewoners profiteren van de winst van lokale grondstoffen, zonder het land te schaden.

Lees meer

Ruby Creek Resources

Onze vaste goudleverancier is momenteel Ruby Creek. Dit bedrijf exploiteert het Gold Plateau in Tanzania. Doel is daarbij om de economische productiviteit van de regio gezond en winstgevend te houden.

Meer over Ruby Creek