Breng een bezoek aan de goudmijn in Tanzania

Bent u enthousiast over Dtg-goudkopen.nl en wilt u klant worden? U bent altijd welkom om de goudmijn van Ruby Creek te bezoeken. Dit is een uitgelezen kans om met eigen ogen te zien hoe het bedrijf is opgezet en hoe uniek dat is in Afrika. Voor ons is maatschappelijk ondernemen, veiligheid en gezonde voeding bijvoorbeeld vanzelfsprekend. Maar in Afrika is dat doorgaans allerminst het geval.

Een persoonlijke tour door Ruby Creek

Komt u ons bezoeken in Tanzania, dan nemen laten wij u graag het bedrijf zien. U krijgt een tour door het kantoor in Dar Es Salaam, waar we u trakteren op een lekkere lunch. De volgende dag gaan we vroeg uit de veren voor onze reis naar Magambezi; de plek van de goudmijn.

Lokaal op elkaar bouwen

Ruby Creek investeert in gezondheid en ontwikkelingskansen van de lokale bevolking. Wij laten dat graag zien. Zo nemen we u mee naar het ziekenhuis in aanbouw en de school voor kinderen en volwassenen.

De mijn zelf

Uiteraard leiden we u ook met trots langs de mijn zelf. We laten u de proefboorlocaties zien, nemen u mee naar de waterbron en geven u zelfs de kans om een berg te beklimmen die heel rijk is aan goud.

Bezoek de Ruby Creek

Een bezoek aan de Ruby Creek vergeet u niet meer. U proeft van de lokale cultuur, gesteund door economische vooruitgang. Bovendien ziet u direct dat u met vertrouwen bij ons kunt investeren. Want uiteindelijk gaat investeren in goud natuurlijk over omvangrijke bedragen.


Wilt u hier meer over weten?

Neem direct contact op